Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı

24.09.2024 18:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami tarafından biz oyun severlere sunulacak olan korku ve gerilim oyunu Silent Hill 2 Remake için heyecanlı bekleyiş sürerken çeşitli oynanış videoları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir içerik, oyundan 5 saatlik bir görüntüyü bizlere sunuyor.
 
Silent Hill 2 Remake orijinal yapıyı genişletiyor
 
 
 
Twitch platformu üzerinden canlı yayın yapan MenosTrece adlı kullanıcı, oyundan uzun uzun görüntüleri bizlere aktarıyor. Önümüzdeki ay çıkış yapmaya hazırlanan oyunun bu sürümüne erken inceleme kodu ile beraber erişildiği düşünülüyor. Ancak ortaya çıkan videoya bakacak olursak, oyunun hangi ayarlarda oynandığını ve performansı hakkında herhangi bir bilgi elde edemiyoruz.
 
Silent Hill 2 Remake bildiğiniz üzere Unreal Engine 5 desteğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çok beklenen yeniden yapım sürümleri arasında yer alan remake, 8 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Orijinal oyuna sadık bir yandan da geliştirilmiş harita sistemi ve bölgelerle beraber dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Ayrıca daha fazla korku ve gerilim odaklı bir yapı ile karşı karşıya kalmaya hazırlanıyoruz.
 
Videoya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 5 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 vs 2020 Grafik Karşılaştırma Videosu 6 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda 6 Saat önce Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler