Alan Wake 2 DLC'si The Lake House Çıkış Tarihi Açıklandı

25.09.2024 22:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Epic Games Publishing ve geliştiriciliğini Remedy Entertainment stüdyosunun üstlendiği gerilim odaklı nişancı aksiyon oyunu Alan Wake II'nin indirilebilir içeriği “The Lake House”un çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre ek paket Ekim ayında bizlere sunulacak.
 
Alan Wake 2'nin temel hikayesi genişliyor
 
 
 
Alan Wake II'nin ikinci genişleme paketinde oyuncular, canavarların bambaşka yüzleriyle karşı karşıya kalacak ve hayatta kalmanın sadece bir başlangıç olduğunu deneyimleyebilecek. Göl evine doğru ilerleyebileceğiniz ek paket dahilinde türlü belalar, düşmanlar, gerilim dolu aksiyon ve çok daha fazlası bizleri bekliyor olacak.
 
Sevilen oyunun DLC paketi içerisinde çok çeşitli olaylarla karşı karşıya kalırken, tüylerinizi diken diken edecek görevlerin de bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz. Alan Wake II şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü ise Epic Games mağazası üzerinden satışta bulunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Playstation State of Play Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar 25 Eylül Alan Wake 2 DLC'si The Lake House Çıkış Tarihi Açıklandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Horizon Zero Dawn Remastered Duyuruldu: PS5 ve PC'ye Geliyor! 25 Eylül PlayStation Plus Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 25 Eylül Ghost of Tsushima Devam Oyunu Ghost of Yotei Duyuruldu 25 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler