Dead Rising 2'nin Yeniden Düzenlenmiş Sürümü Gelebilir

30.09.2024 13:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Dead Rising hayranları heyecanlanmaya ve mutlu olmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere yakın zamanda Capcom, Dead Rising Deluxe Remaster sürümü ile eski oyunu günümüze uyarladı ve bu sürüm oyuncular tarafından bir hayli sevildi. Steam platformuna bakacak olursak çok olumlu etiketine sahip olduğunu görebiliyoruz. Şimdi ise ikinci oyun için de aynı durumun söz konusu olabileceği ortaya çıkıyor.
 
Dead Rising Deluxe Remaster'ın satış sayıları takip edilecek
 
 
 
Şimdiye kadar aldığı olumlu yorumların ardından gözler ikinci oyunun yeniden düzenlenmiş veya yeniden yapım sürümüne çevrildi. Dead Rising Deluxe Remaster yapımcısı Kei Morimoto, Inverse ile yaptığı son röportajda Dead Rising 2'nin remaster'ının veya remake'inin "kesinlikle mümkün" olduğunu belirtti.
 
Morimoto, Capcom'un yakın zamanda piyasaya sürülen Deluxe Remaster'ın satış sayılarını takip edeceğini ve eğer beklentileri karşılarsa devam oyunu için kolları sıvayacağını söyledi. Dolayısıyla böyle bir düşüncenin ekip içerisinde olduğunu belirtmekte fayda var.
 
Dead Rising Deluxe Remaster, yeniden tasarlanan karakterleri, animasyonları ve çok daha fazlasını içeriyor. Oyun şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak 4 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024 Şampiyonu G2 Esports Oldu! 4 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Etabı Tamamlandı 5 Saat önce Dead Rising 2'nin Yeniden Düzenlenmiş Sürümü Gelebilir Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Until Dawn Remake'in Playstation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler