Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi

01.10.2024 14:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan ve ekip tarafından ilk açık dünya Star Wars oyunu olarak nitelendirilen Star Wars Outlaws için işler pek yolunda değil. Ortaya çıkan raporlara göre oyunun şu ana kadar sadece 1 milyon sattığı bildiriliyor.
 
Star Wars Outlaws beklentiyi karşılayamadı
 
 
 
Ağustos ayının sonlarında piyasaya sürülen Star Wars Outlaws, her ne kadar dünyası nedeniyle dikkat çekse de içerik bakımından oyuncular kanadında sınıfta kalmış durumda. Insider Gaming tarafından yayınlanan bir rapora göre oyun şu ana kadar tüm platformlarda 1 milyon adet sattı. Ubisoft ekibinin beklentileri düşünüldüğünde elbette bu sayı oldukça düşük.
 
Önceki raporlar oyunun Ağustos ayı sonu itibarıyla yaklaşık olarak 800.000 adet sattığını ortaya koyuyor. Bu da satışlarda pek fazla ivme kazanmadığını gösteriyor. Ubisoft, satış sayılarının 2024'ün sonlarına doğru artmasını bekliyor. Bununla beraber oyuna yeni güncellemeler ve ilk genişleme paketi gelmeye hazırlanıyor. 21 Kasım'da gelecek olan genişleme paketinin haricinde oyun aynı gün Steam platformunda piyasaya sürülecek.
 
Star Wars Outlaws şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 1 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 1 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler