Assassin's Creed Mirage Bu Ay Steam'e Geliyor

07.10.2024 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan Asssassin's Creed serisinin en son çıkan oyunu Assassin's Creed Mirage açıklanan detaylara göre bu ay yani Ekim ayı içerisinde Steam platformuna gelmeye hazırlanıyor. Yayınlanan haberlere göre Ekim ayının sonlarında Steam mağazasına adım atmayı bekliyor.
 
Assassin's Creed Mirage Steam başarımlarına sahip olacak
 
 
 
Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilediğiniz şekilde istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bunun yanı sıra platform üzerinde başarımların olacağını ve başarım avcılarının ise bu oyunu kaçırmayacağını tahmin ediyoruz. Oyunun PC sürümü şu anda Epic Games Store ve Ubisoft Connect platformlarında yer alıyor. Bununla beraber PlayStation ve Xbox konsollarında da karşımıza çıkıyor.
 
Ubisoft yakın zamanda Epic ile olan politikasından vazgeçti ve artık oyunlarını Steam platformuna getiriyor. Geldiğimiz noktada Ubisoft ekibi kötü gidişatını sürdürüyor. Yakın zamanda piyasaya sürülen Star Wars Outlaws kötü bir performans gösterdi ve istenilen satış sayısına ne yazık ki ulaşamadı. Bu oyunun da aynı şekilde 21 Kasım 2024'te Steam platformuna geleceğini aktarabiliyoruz.
 
Assassin's Creed Mirage serinin diğer oyunlarına göre ölçek olarak daha küçük bir şekilde çıkıyor ve 9. Yüzyıl Bağdat'ının hareketli sokaklarını bizlere sunuyor. Oyunda Basim adlı bir karakteri oynuyor ve maceramıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Mirage Bu Ay Steam'e Geliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. 343 Industries Birden Fazla Halo Oyunu Üzerinde Çalışıyor 10 Saat önce Nintendo Switch 2'nin Bu Yıl Duyurulacağı Bildiriliyor 10 Saat önce Epic Games'in Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın 11 Saat önce 2si1: The Last of Us 2. Sezon'dan Yeni Detaylar 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler