Elden Ring, Nintendo Switch 2'ye Gelebilir

28.10.2024 15:09 Mehmet Tandoğan

 
 
FromSoftware ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için yepyeni bir söylenti ortaya çıktı. Çıkan söylentiye bakacak olursak, oyunun Nintendo tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Switch 2’ye geleceği aktarılıyor.
 
Elden Ring genişlemesi de konsola gelebilir
 
 
 
Söylentiler, sızıntı içeriklerle ve haberlerle ön plana çıkan Nash Weedle’dan geliyor. Yakın zamanda Twitter platformunda yayınladığı yeni bir gönderi ile Elden Ring oyununun Switch 2 konsolunda yer almaya hazırlandığını vurguluyor. Aynı zamanda eleştirmenlerce beğenilen Shadow of the Erdtree genişlemesinin de yeni konsolda bulunacağı belirtiliyor.
 
Yine aynı kaynağa göre, iddia edilen Switch 2 sürümünün FromSoftware tarafından değil de Virtuos ekibi tarafından yönetildiği bildiriliyor. Singapurlu stüdyonun Switch’e oyun taşıma konusunda uzun bir geçmişi var ve daha önce BioShock: The Collection ve Assassin's Creed Liberation Remastered gibi projeler üzerinde çalışmış bir stüdyo diyebiliriz.
 
Son olarak standart sürümü değil de Definitive Edition paketi Switch 2 yolcusu. Şu anda tüm detaylar söylenti ve iddiadan ibaret. İlerleyen süreçte resmi bilgileri bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Xbox Konsollarına Gelebilir 15 Dk önce Önümüzdeki Haftalarda Çıkacak 10 Oyun 1 Saat önce Alan Wake 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 Steam'de Karışık Etiketine Sahip 3 Saat önce Elden Ring, Nintendo Switch 2'ye Gelebilir Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler