Overwatch 2'nin Yeni Sezonu 15 Ekim'de Başlıyor: İşte Detaylar

08.10.2024 20:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından biz oyun severlere sunulan rekabet odaklı nişancı aksiyon oyunu Overwatch 2 için yeni sezonlar oyuna dahil olmaya devam ediyor. Şimdi ise 13. sezon Spellbinder için geri sayım başlamış durumda.
 
Overwatch 2 yeni sezonu Cadılar Bayramı temalı olacak
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Spellbinder adlı yeni sezon 15 Ekim tarihinde başlıyor ve oynanış fragmanı 10 Ekim’de yayınlanmayı bekliyor. Cadılar Bayramı temalı haritaların geri dönüşünün dışında söz konusu hakkında şu an için herhangi bir şey bilinmiyor.
 
Ekip odaklı bir şekilde haritalara atlayabileceğimiz ve diğer oyuncuları ortadan kaldırabileceğimiz yapımda farklı kahramanlar bulunuyor ve her bir karakterin zengin özellikleri yer alıyor. Bununla beraber yeni sezon her biri benzersiz bir görünüme sahip önceden hazırlanmış kahramanların bulunduğu PvE modu Junkenstein's Revenge’i geri getirebilir. Diğer taraftan geçtiğimiz yıl ayrıca Diablo evrenine dayalı benzer bir mod tanıtılmıştı.
 
Spellbinder sezonuyla ücretli kozmetiklerin yanı sıra Premium Battle Pass ve yeni Cadılar Bayramı temalı görünümler yer alacak. Yeni sezon ile ilgili tüm detaylar bunlardan ibaret. 10 Ekim tarihinde yeni fragmanla beraber daha fazla bilginin sahibi olabileceğiz.
 
Overwatch 2 şu anda Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC ve Nintendo Switch için mevcut durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Serisinin Yeni Oyunu Pathologic 3 Duyuruldu 2 Saat önce Overwatch 2'nin Yeni Sezonu 15 Ekim'de Başlıyor: İşte Detaylar Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Amazon'un Sunduğu Throne and Liberty Üç Milyon Oyuncuya Ulaştı 3 Saat önce Beklenen Oldu: Red Dead Redemption PC'ye Geliyor! 3 Saat önce Ubisoft Satın Alınma Tekliflerini Değerlendirdiğini Açıkladı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler