Batman: Arkham Shadow Ekim Sonunda Geliyor

01.10.2024 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yeni bir Batman Arkham oyunu geliyor ancak sanal gerçeklik formunda. Daha önce duyurulan ve tanıtımı yapılan Batman: Arkham Shadow açıklanan detaylara göre 22 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek. Oyun sadece Meta Quest 3 ve 3S için yayınlanacak.
 
Batman: Arkham Shadow devam oyunu niteliğinde olacak
 
 
 
Camouflaj stüdyosu tarafından geliştirilen Batman: Arkham Shadow, Batman: Arkham Origins'in devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Arkham Asylum'dan öncesini konu alan yapımda, oyuncular Rat King'i yenmek için büyük bir mücadeleye çıkıyor. Önceki oyunların aksine buradaki deneyim tamamen birinci şahıs kamera bakış açısıyla bizlere sunuluyor.
 
Serbest zamanlı aksiyon sistemi ile ön plana çıkmaya hazırlanan Batman: Arkham Shadow, sanal başlıklar özel olduğundan dolayı belirli bir kitleye hitap edecek. Bu doğrultuda hem oyun hem de başlıkların satılması hedefleniyor.
 
Öte yandan orijinal Batman: Arkham üçlemesinin geliştiricisi Rocksteady Studios, geçtiğimiz süreçte Suicide Squad: Kill the Justice League’i piyasaya sürdü. Kötü bir çıkış yapması ile beraber şu anda yeni bir seri oyunu üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 17 Dk önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 1 Saat önce Starfield İçin Yeni Güncelleme Birçok Sorunu Ortadan Kaldırıyor 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Ekim Sonunda Geliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler