DriveClub: PlayStation Plus Edition Fikri İptal Edilmedi

29.04.2014 17:52 Samet Konuksal


    Neredeyse bir seneye yakın ertelenme döneminden geçen DriveClub'ın çıkış tarihi nihayet geçtiğimiz saatlerde açıklandı. Oyuncuların en çok merak ettiği sorulardan birisi de Sony yetkililerince cevaplandı.
 
    Bildiğiniz gibi Sony, DriveClub için oyunculara 'PlayStation Plus Edition' sürümünü ayrı olarak sunacaktı. Bu sürüm, normal oyundan biraz daha az içerikle, PS Plus üyelerine ücretsiz olarak verilecekti. Gelen yeni açıklamalara göre Sony'nin planladığı fikir, uzun süren ertelenmenin sonrasında iptal edilmedi.
 
    Yani oyunun çıkışıyla birlikte PS Plus üyeleri, DriveClub'ı daha az içerikle ücretsiz olarak edinebilecekler. Bu sürümde hangi özelliklerin kısıtlı olacağı henüz net olarak bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 1 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 3 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 4 Saat önce KRAFTON, Kısa Formatlı Drama Dizileri İçeren Video Platformu 'Spoon Labs'a Yatırım Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler