DriveClub'ın Sunucu Sorunları İçin Özür Hediyesi Sunulabilir

13.10.2014 16:45 Samet Konuksal


    Evolution Studios'un bir seneye yakın ertelemeyle beraber PlayStation 4'e özel olarak çıkardığı yarış oyunu DriveClub, bazı sunucu sorunlarıyla beraber çıktı. Oyunun PlayStation Plus sürümü hâla oyunculara sunulmazken firmadan konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi.
 
    Yaptığı açıklamalarda oyunun yönetmeni Rushy, "Oyunun betasını yaptık ve bu tip sorunla karşılaşmamıştık. Her şeyin hazır olduğuna emindik. Böyle sorunları beklemiyorduk. Büyük çaplı kapasite testi yaptık, onbinlerce oyuncuya aynı anda DriveClub oynatmıştık ve testler başarılı olmuştu." sözlerini söyledi.
 
     Rushy'nin bu açıklamalarının ardından 'özür hediyesi' ile ilgili bir soru yönelten DriveClub oyuncusuna ise yönetmen, "Olabilecek her türlü seçeneği düşünüyoruz." cevabını verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 1 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 3 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 4 Saat önce KRAFTON, Kısa Formatlı Drama Dizileri İçeren Video Platformu 'Spoon Labs'a Yatırım Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler