Onaylandı: DriveClub, 2014'e Ertelendi

18.10.2013 12:38 Talha Aynacı

 
   Bir kaç gün önce ortaya atılan dedikodularda PlayStation 4'ün çıkış oyunlarından birisi olarak lanse edilen takım oyununa dayalı araba yarışı DriveClub'ın erteleneceği öne sürülmüştü. Resmi duyuru ise az önce geldi: DriveClub, 2014 tarihinden önce gelmeyecek.
 
   WRC ve Motorstorm gibi arcade tarzı yarış oyunlarıyla tanınan Evolution Studios tarafından geliştirilen DriveClub'ın ertelemesi hakkında açıklama yapan Sony'nin önde gelen isimlerinden Yoshida, takım oyununa dayalı ve sosyal oyunculuk odaklı yenilikçi araba yarışının tamamlanabilmesi için yapımcı ekibin biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Çıkış yaptığında oyunun beklentileri karşılayacağını dile getiren Yoshida, PS Plus üyelerine ücretsiz sunulması beklenen araba yarışının bu özelliğini yitirmediğini ve çıktığında yine aynı promosyonla oyunculara sunulacağını açıklamalarına ekledi.
 
   Watch Dogs'un ardından gelen bir diğer üzücü erteleme haberi olan DriveClub'a rağmen PlayStation 4'ün çıkış listesinde Killzone: Shadow Fall, Knack ve Assassin's Creed 4: Black Flag gibi yapımlar var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 54 Sn önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 1 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 3 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler