Valkyria Chronicles 2'ye Ön Alım Kampanyası

19.07.2010 12:19 Levent Polater

 


    Sega, PSP için çıkardığı en önemli RPG yapımlarından biri olma özelliği taşıyan Valkyria Chronicles II için ön alım detaylarını açıkladı.

    Eylül çıkışlı olan oyunun, ön alım extrası olarak 2 özel görev oyunculara veriliyor. Bunların“Exercise vs Class E” ve “Excerise vs Class F.” olacağı belirtildi. 
 
Exercise vs. Class E – Leanbluff Ormanı bölgesinin tamamını kullanarak E sınıfı rakibe karşı savaş egzersizi yapma şansı. Bu mücadeleyi kazanmak için bölgedeki tüm düşmanları yokedin. 
 
Exercise vs. Class F – F sınıfı rakibe karşı defans egzersizi. Görevi kazanmak için taş duvar ile örülü defanslarını delin ve karargahlarını ele geçirin. 
 
     İki görevinde ön alım yapanlar için PlayStation Store'dan temin edilebileceği açıklandı. 3 Eylül'de çıkışını yapacak olan Valkyria Chronicles 2, avuç içi konsollarında güzel bir RPG deneyimi yaşamak isteyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak.
 
 
 Sega

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valkyria Chronicles 2 Platformlar: PSP Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 9 Dk önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 1 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 3 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler