Aksiyon Macera Oyunu Fear Effect 2025'te Konsollar ve PC için Yayınlanacak

23.06.2024 12:57 Umut Tandoğan

 
 
Limited Run Games'in Square Enix iş birliğiyle aksiyon macera oyunu Fear Effect'i 2025 yılında PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC için Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu.
 
İlk olarak Kronos Digital Entertainment tarafından geliştirilen Fear Effect, ilk olarak 24 Şubat 2000'de PlayStation için piyasaya sürüldü. Oyun, ilk kez yeni platformlara taşınıyor.
 
Kayıp bir klasik nihayet geri dönüyor. Fear Effect, PlayStation'da ilk kez piyasaya çıktığında oyun estetiği ve sanat tarzıyla ilgili varsayımlara meydan okudu ve onlarca yıl sonra bile olağanüstü hücre gölgeleme ve hareketli video karışımı hâlâ gözlerinizi ve zihinlerinizi kamaştırıyor. 2025'te yakınınızdaki bir konsola gelecek olan bu çığır açan aksiyon/macerada silah oyunu ve sihir buluşuyor.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 36 Dk önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 2 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 2 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler