Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor

24.06.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Teknoloji ve oyun şirketi Sony, PlayStation VR sanal başlıkları için kullanıcılara sunulan yatırımları azaltıyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göre şu anda sadece geliştirilmekte olan sadece 2 farklı proje yer alıyor ve bu projelerin azlığı dikkat çekiyor. Bu durum, yatırımların azaldığı konusunu gündeme getiriyor.
 
PlayStation VR2 için PC adaptörü yolda
 
 
 
Android Central tarafından yayınlanan yeni habere göre Sony, sanal başlıklar için çok fazla yatırım yapma taraftarı değil. VR gelişiminin bir noktada sekteye uğrayabileceğini düşünen şirket, kısıtlı sayıda oyunları kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.
 
Sony'nin VR teknolojisini geliştirme alanındaki en büyük hamlesi Horizon: Call of the Mountain ile PlayStation VR2'nin piyasaya sürülmesiyle gerçekleşti. Ancak o tarihten bu yana şirketin hem donanım hem de yazılım anlamında eksik kaldığı ifade ediliyor. Şimdi ise yeni bir PC adaptörünün bu yılın sonlarında sanal başlık için piyasaya sürüleceği belirtiliyor.
 
Mevcut PC adaptörü 7 Ağustos tarihinde satışa sunulacak ve belirli satıcılarda yer alacak. Bu adaptörün PlayStation sitesinde 60 dolarlık fiyat etiketine sahip olacağı aktarılıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 10 Dk önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 2 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 2 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler