Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı!

19.09.2024 19:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Switch konsolunun bir sonraki versiyonu için merakla bekleyiş sürüyor. Süreç devam ederken yayınlanan bir Twitter gönderisi ile beraber Switch 2'ye ait olduğu belirtilen görüntüler ortaya çıkıyor.
 
Switch 2 nasıl bir tasarıma ve yapıya sahip olacak?
 
 
 
Görüntülere bakacak olursak, önceki konsoldan çok da farklı olmayan bir tasarımla karşı karşıya kaldığımızı görebiliyoruz. İlk etapta Reddit platformda ortaya çıkan ancak orijinal kaynağı Çin'e ait bir sosyal medya sitesi olan görsellerde, Switch 2 konsolunun 8 inçlik büyük bir ekrana, manyetik Joy-Con'lara ve hem üstte hem de altta USB-C bağlantı noktalarına sahip olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Görüntüler henüz doğrulanmamış olsa da Nintendo'nun planları hakkında bilgi sahibi olan bir kaynak, görüntülere benzer bir tasarımla karşı karşıya kalacağımızı bildiriyor. Bununla beraber Switch 2 konsolunun 12 GB RAM’e (orijinal Switch'in 4 GB'ına kıyasla), HDMI 2.1 desteğine ve 256 GB dahili depolama alanına (32 GB'a kıyasla) sahip olacağı bildiriliyor.
 
Son olarak ortaya çıkan görüntüler, Switch 2'nin tasarımına ilişkin daha önceki raporlarla örtüşüyor.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler