343 Industries Birden Fazla Halo Oyunu Üzerinde Çalışıyor

07.10.2024 13:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox Game Studios'un yan kuruluşu 343 Industries, yepyeni bir hamleyle beraber birden fazla Halo oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Bununla beraber stüdyonun adı artık Halo Studios olarak değişiyor. Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak seriyi şahlandıracak birçok projenin olacağından bahsedebiliyoruz.
 
343 Industries Unreal Engine 5'e geçiş yapıyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak, geliştirici ekip şu anda birden fazla seri oyun üzerinde çalışıyor ve bu oyunların tamamının Unreal Engine 5 ile destekleneceğini belirtiyor. Halo Studios başkanı Pierre Hintze yaptığı açıklamada şunları aktarıyor:
 
“Halo'yu gerçekten parçalara ayırırsanız çok farklı iki bölüm karşınıza çıkar. Parçalardan biri Bungie diğeri ise 343 Industries. Şimdi ise yepyeni bir boyuta geçiyoruz. Hem verimliliğimizi arttırmak hem de yeni seri oyunlarıyla sizleri buluşturmak temel hedefimiz.”
 
Halo oyunları daha önce Halo Studios'un tescilli Slipspace Engine ile geliştiriliyordu ve bu da çalışanların büyük bir kısmının oyun motoruna vakit ayırması anlamına geliyordu. Ancak şimdi Unreal Engine 5 ile olanakların daha da fazla artacağı ve oyunculara hitap edecek birçok oyunun olacağı vurgulanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Mirage Bu Ay Steam'e Geliyor 07 Ekim 343 Industries Birden Fazla Halo Oyunu Üzerinde Çalışıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Nintendo Switch 2'nin Bu Yıl Duyurulacağı Bildiriliyor 07 Ekim Epic Games'in Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın 07 Ekim 2si1: The Last of Us 2. Sezon'dan Yeni Detaylar 07 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler