Aksiyon Platform Oyunu Bionic Bay'e PS5 Versiyonu Eklendi

23.09.2024 14:54 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı Kepler Interactive ve geliştiriciler Mureena ve Psychoflow, yan kaydırmalı aksiyon platform oyunu Bonic Bay'ın daha önce duyurulan PC (Steam , Epic Games Store) sürümünün yanı sıra 2025 yılında PlayStation 5 için de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bionic Bay, aksiyon, yaratıcı oyun mekanikleri ve olağanüstü ayrıntılarla hazırlanmış gizemli bir dünya içeren benzersiz bir fizik tabanlı platform oyunudur. Oyuncuların fizik tabanlı dünyayla yeni şekillerde etkileşime girmesine olanak tanıyan benzersiz bir Swap mekaniği sunar. Sürükleyici oyun, muhteşem ortamlar ve yaratıcı seviye tasarımıyla tamamlanır. 
 
Bionic Bay'in merkezinde yenilikçi bir takas mekaniği ve gerçekçi bir fizik sistemi yer alır. Bunlar bir araya geldiğinde, çevreyle etkileşime girmenin yeni bir yolunu sunar - yerçekimini değiştirmekten nesneler ve düşmanlarla pozisyonları değiştirmeye ve hareket etmeye, savunmaya veya saldırmaya kadar. Ancak bu süreçte yanmamaya, kırılmamaya, donmamaya, patlamamaya veya buharlaşmamaya dikkat edin. 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Bionic Bay'e PS5 Versiyonu Eklendi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Görsel Roman Oyunu KANADE, PC için Duyuruldu 23 Eylül Space Marine 2 Avrupa'da Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyunlaırndan Oldu 23 Eylül Korku Oyunu SHINONOME ABYSS: The Maiden Exorcist'e Switch Versiyonu Eklendi 23 Eylül PS5 Yazılım Güncellemesi Final Fantasy 16'daki Grafik Sorunlarını Çözüyor 23 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler