NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de

05.10.2024 12:02 Mehmet Tandoğan

 
 
2K bugün Apple Arcade için NBA 2K serisinin en son oyunu olan NBA 2K25 Arcade Edition'ın satışa sunulduğunu duyurdu. NBA şampiyonu ve beş kez NBA All-Star olan Boston Celtics Forveti Jayson Tatum, oyunun kapağında yer alıyor ve Apple cihazlarındaki NBA 2K oyununa taze bir deneyim ve heyecan verici güncellemeler getiriyor.
 
Popüler modların geri dönüşü ve yeni özelliklerin ilk kez tanıtılmasıyla NBA 2K25 Arcade Sürümü, oyunculara arkadaşlarıyla bağlantı kurmanın ve yeteneklerini geliştirmelerinin daha fazla yolunu sunuyor. Bu yılki güncellemeler, kapalı MyCOURT ve açık hava sokak basketbolu sahalarını, mağazaları ve çevreyi tek bir alanda birleştiren tamamen yeni bir Mahalle ile genişletilmiş MyCAREER modunu içeriyor.
 
NBA 2K25 Arcade Sürümü ile oyuncular aşağıdaki özellikleri ve modları deneyimleyebilir:
 
MyCAREER’de Yeni Özellikler: MyCAREER, açık hava sokak basketbolu sahaları, mağazalar ve NPC’ler içeren yeni bir Mahalle ile taze bir oynanış sunuyor. Heyecan, yeni Temel Rozetler, özelleştirilebilir sokak kıyafetleri ve dövmeler, ayrıca PVE/PVP Sokak basketbolu oyunlarının saha deneyiminin bir parçası olmasıyla devam ediyor.
 
GOAT Challenge: Yenilenen ‘Greatest’ modunda, oyunun efsanelerinin kariyer tanımlayıcı anlarını yeniden yaşayın. Her yeni yamayla yeni bir GOAT (Tüm Zamanların En İyisi) oyuncusu eklenir. Başlangıçta, oyuncular Jayson Tatum’un 2017’deki ilk NBA maçından 2024 NBA Finallerine kadar olan meteoru andıran yükselişini deneyimleyebilirler. Tatum’un kariyerindeki 10 seviyede ilerleyerek Takeover yeteneklerini, Rozetleri güçlendirmek için yükseltmeleri açın ve sınırlı süreli ödüller kazanmak için hedefleri tamamlayın.
 
 
 
Görevler: Görevler, oyunculara yeni özellikleri öğrenmelerine ve oynanışı ve kontrolleri kavramalarına yardımcı olacak geliştirilmiş bir öğretici sistem sunuyor. Oyuncular, çeşitli görevleri ve ödülleri tamamlarken MyPLAYER karakterlerini geliştirebilir.
 
Yakında – Sezonlar: NBA 2K25 Arcade Sürümü, NBA oyuncusu temalı düzenli sezonları tanıtarak oyuncuların stil sahibi sokak kıyafetleri, yeni saç stilleri, benzersiz dövmeler ve arzu edilen ayakkabılar gibi özel, sınırlı süreli ödülleri kazanma şansı dahil olmak üzere yeni ödüller ve güncellemeler sunuyor. 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 2 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler