Football Manager 25 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

10.10.2024 21:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını SEGA ve geliştiriciliğini Sports Interactive stüdyosunun üstlendiği menajerlik oyunu Football Manager 25 resmi olarak ertelendi. Açıklanan detaylara göre oyun 26 Kasım tarihinden Mart 2025’e alındı.
 
Football Manager 25 için çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Switch, PC, iOS ve Android için piyasaya sürülecek olan menajerlik oyunu, beklenen seri oyunları arasında yer alıyor. Sports Interactive ve SEGA erteleme ile alakalı çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları bildirdi:
 
“Yapılan değerlendirmenin ardından Football Manager 25'i ertelemek durumunda kaldık. SEGA ve ortaklarımız ile yaptığımız görüşmenin ardından en iyi hareketin Mart 2025'e almak olduğu ortaya çıktı. Oyunu bu kapsamda daha fazla geliştirecek ve eksik yanlarını tamamlayacağız.”
 
Football Manager 25 içerisinde daha derin mekanikler, strateji unsurları, önceden beğenilen özelliklerin yenilenmiş sürümleri ve çok daha fazlası bizleri bekliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Football Manager 25 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. PlayStation Plus'a Ekim Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 10 Ekim Diablo 4: Vessel of Hatred Çıktı: Karışık Etiketine Sahip 10 Ekim A Quiet Place: The Road Ahead'da Gürültü Algılama Sistemi Yer Alacak 10 Ekim Call of Duty: Black Ops 6'nın Yeni Fragmanı Hikaye Modunu Tanıtıyor 10 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler