Kingdom Come: Deliverance 2 Denuvo Korumasına Sahip Olabilir

10.10.2024 12:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Warhorse Studios tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Orta Çağ temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance 2 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Oyuncuların sabırsızlıkla beklediği bu yapım için yeni detaylar ortaya çıkıyor. Şimdi ise tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo’nun oyunun çıkışı ile beraber yer alacağı belirtiliyor.
 
Kingdom Come: Deliverance 2 çok beklenen yapımlardan
 
 
 
Steam küratör grubu Denuvo Games tarafından yayınlanan yeni bir görsel içerisinde oyunun mevcut koruma sistemini kullanacağı ve GOG platformunda piyasaya sürülmeyeceği görülüyor. Ancak bu liste içerisinde yer almasına rağmen Steam mağaza sayfasında Denuvo korumasının listelenmediğini aktarmakta fayda var. Yine de bu durumun geçici olduğu bildiriliyor. Yani ilerleyen süreçte ilgili mağaza sayfası güncellenebilir ve bu ibare eklenebilir.
 
Deep Silver tarafından yayınlanacak olan oyun tam bir devam projesi niteliğinde. Geçtiğimiz süreçte Deep Silver, yayınladığı oyunlarda Denuvo korumasını barındırıyordu. En son çıkan Dead Island 2’de de bu korumanın yer aldığını ve PC platformunda herhangi bir sorun çıkarmadan oynandığını söyleyebiliyoruz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Kingdom Come: Deliverance 2, Şubat 2025'te piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Ekim Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Diablo 4: Vessel of Hatred Çıktı: Karışık Etiketine Sahip 7 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'da Gürültü Algılama Sistemi Yer Alacak 7 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'nın Yeni Fragmanı Hikaye Modunu Tanıtıyor 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Denuvo Korumasına Sahip Olabilir Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler