Concord Yönetmeni Oyunun Kapatılmasının Ardından İstifa Etti

22.09.2024 19:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan canlı servis tabanlı nişancı aksiyon oyunu Concord, bildiğiniz üzere piyasaya sürülmesinden iki hafta sonra oyunculara veda etti. Şok edici derecede kötü bir şekilde çıkan oyunun kapatılmasının ardından yönetmenin istifa ettiği bildirildi.
 
Concord stüdyosunun geleceği iç açıcı değil
 
 
 
Concord oyun yönetmeni Ryan Ellis’in Kotaku tarafından yayınlanan bir rapora göre istifa ettiği bildirildi. Ellis, daha önce Bungie stüdyosunda Destiny 2 üzerinde yaratıcı yönetmen olarak çalıştı. 2017'den sonra ise geliştirici Firewalk stüdyosuna katıldı. Şimdi ise bir destek rolünde yer alıyordu.
 
Raporun detaylarına bakacak olursak, oyunun ve stüdyonun geleceğinin şu anda belirsizliğini koruduğu aktarılıyor. Concord hizmetine son verdiğinde Sony, geliştiricinin geleceği konusunda karar verme aşamasının başlayacağını bildirdi.
 
Bununla beraber raporda yönetmen dışında bazı çalışanların da stüdyodan ayrıldığı belirtildi. Diğer çalışanların ise yakın zamanda stüdyoya veda etmesi bekleniyor. Ancak bu durum henüz resmi bir şekilde doğrulanmadı.
 
PlayStation geçtiğimiz yılın Nisan ayında Firewalk Studios'u satın aldı ve şirketin birinci taraf geliştirici stüdyoları arasına katıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CDPR ve Netflix'ten Yeni Cyberpunk Animasyon Dizisi Geliyor 22 Eylül Concord Yönetmeni Oyunun Kapatılmasının Ardından İstifa Etti Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. God of War: Ragnarök, Steam'de 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 22 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de Büyük Final Bugün! 22 Eylül Lies of P Yönetmeni: Yeni DLC ve Devam Oyunuyla Çıtayı Yükselteceğiz 22 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler