Nintendo Switch 2'nin Bu Yıl Duyurulacağı Bildiriliyor

07.10.2024 13:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir arka planda geliştirilme aşamasında bulunan Switch konsolunun bir sonraki versiyonu için yeni söylentiler ve bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Nintendo, bildiğiniz üzere bu yılın Mayıs ayında merakla beklenen yeni nesil konsolunu 2025 Nisan ayından önce resmi olarak tanıtacağını doğruladı. Şimdi ise bu duyurunun yakın zamanda geleceği aktarılıyor.
 
Nintendo Switch 2 merakla bekleniyor
 
 
 
Nintendo Switch 2’nin daha önce Eylül ayı içerisinde tanıtılacağı iddia edildi. Ancak bu durum geldiğimiz noktada gerçekleşmedi. Gelmeyen duyurunun ardından bu yıl içerisinde herhangi bir hamlenin olmayacağı düşünüldü. Ancak önde gelen ve sızıntı haberlerle karşımıza çıkan bir kullanıcı, 2024 yılında resmi açıklamanın yapılacağını belirtti.
 
İçinde bulunduğumuz süreçte konsolun ne zaman tanıtılacağı ve ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Orijinal Switch konsoluna göre bir hayli yüksek seviyede olacağı belirtilen konsolun beklentileri karşılaması gerekiyor. Çünkü uzun zamandır böyle bir konsol tasarlanıyor ve tamamen kullanıcılara hitap etmesi gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Mirage Bu Ay Steam'e Geliyor 7 Saat önce 343 Industries Birden Fazla Halo Oyunu Üzerinde Çalışıyor 8 Saat önce Nintendo Switch 2'nin Bu Yıl Duyurulacağı Bildiriliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Epic Games'in Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın 9 Saat önce 2si1: The Last of Us 2. Sezon'dan Yeni Detaylar 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler