The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman

04.10.2024 13:45 Mehmet Tandoğan

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/67f4082c-db8b-45fd-880a-573086395f1b.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
NEXON tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan The First Berserker: Khazan için yeni bir fragman yayınlandı. Sinematik bir yapıya sahip olan video, oldukça etkileyici bir şekilde karşımıza çıkıyor ve oyuncuların savaşacağı Viper Boss'a odaklanıyor.
 
The First Berserker: Khazan zorlu düşmanları içeriyor
 
 
 
The First Berserker: Khazan için açıklanan detaylara göre yakın zamanda teknik kapalı beta testi başlayacak. DNF (Dungeon & Fighter) dayanan aksiyon rol yapma deneyimi içerisinde zorlu düşmanlar ve bosslar bizleri bekleyecek. Ölümün üstesinden gelebileceğimiz yapımda Pell Los İmparatorluğu'nun büyük generali Khazan'ı oynayacağız.
 
Düşmanlardan intikam alabileceğimiz ve düşüşümüzü durdurabileceğimiz yapımda oyuncular imparatorluk güçlerinin saldırılarından sağ çıkmak zorunda kalacak. Burada karakterimizi öldürme planlarını ortaya çıkarmak ve bunlardan kaçınmak durumundayız.
 
The First Berserker: Khazan çıkışı ile beraber NVIDIA DLSS 3 teknoloji desteğine sahip olacak. Bahsedildiğine göre beta testi 11 Ekim'de başlayacak ve 20 Ekim'e kadar sürecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 5 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 5 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 5 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler