God of War: Ragnarök, Steam'de 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı

22.09.2024 16:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Santa Monica Studio tarafından ilk etapta PlayStation konsolu için piyasaya sürülen aksiyon macera oyunu God of War Ragnarok, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde PC platformuna geldi. Ancak oyun, 2018'de çıkışını gerçekleştiren serinin bir önceki oyunu kadar başarı yakalayamadı.
 
God of War: Ragnarök, PC'de karışık etiketine sahip
 
 
 
SteamDB tarafından ortaya çıkan bilgilere göre God of War Ragnarok’un PC sürümü çıkışıyla beraber 22.967 eş zamanlı oyuncuya ulaştı. Karşılaştırma yapacak olursak, God of War (2018) 14 Ocak 2022'de PC platformuna çıktı ve çıkışıyla beraber 73.529 eş zamanlı oyuncu sayısını yakaladı.
 
God of War Ragnarok’un PC sürümünde yer alan bu başarısız çıkış birçok sebepten kaynaklanıyor. Öncelikle oyunun PlayStation Network (PSN) hesabı zorunluluğuna sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Yani oyunu PC platformunda oynamak için öncelikle bir hesap açmanız gerekiyor. Bununla beraber oyunda VRAM sınırlandırılması bulunuyor. Yani en düşük 6 GB’lık bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Eğer böyle bir kartınız bulunmuyorsa yetersiz bellek sebebiyle oyunu açamıyorsunuz.
 
Son olarak oyunun PC sürümünde yer yer bazı optimizasyon sorunlarının olduğuna vurgu yapılıyor. Oyunun Steam sayfasına bakacak olursak 3.500'den fazla kullanıcı yorumunun olduğunu söyleyebiliyor ve aynı zamanda bu incelemelerin sadece %68'inin olumlu olduğunu aktarabiliyoruz. Bununla beraber oyun karışık etiketine sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CDPR ve Netflix'ten Yeni Cyberpunk Animasyon Dizisi Geliyor 1 Saat önce Concord Yönetmeni Oyunun Kapatılmasının Ardından İstifa Etti 3 Saat önce God of War: Ragnarök, Steam'de 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. ESL Pro Lig Sezon 20'de Büyük Final Bugün! 6 Saat önce Lies of P Yönetmeni: Yeni DLC ve Devam Oyunuyla Çıtayı Yükselteceğiz 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler