Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı

01.10.2024 15:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Like a Dragon hayranları için yepyeni bir dizi şu anda yolda. Dört gözle beklenen ve Amazon Prime Video kapsamında sunulacak olan Like a Dragon: Yakuza dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Haberimizin en altından izleyebileceğiniz fragman sayesinde dizinin nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan görebiliyorsunuz.
 
Like a Dragon: Yakuza'da iki farklı zaman dilimi yer alacak
 
 
 
Like a Dragon: Yakuza, 1995 ve 2005 olmak üzere iki farklı zaman diliminde geçecek. İlk zaman diliminde genç Kazuma Kiryu'nun Japon suç dünyasına düşüşü temel alınacak. İkinci zaman diliminde ise uzun bir tutukluluk döneminin sonrasında hapis hayatı konu alınacak.
 
Oyunun temel konusu ve zaman çizelgesi dizinin ilk bölümüne doğrudan uyarlanmış olsa da Amazon, seyir keyfini artırmak için geçmişte oyuncuların keşfedemediği noktalara da değinileceğini açıkladı. Açıklanan detaylara göre dizi 24 Ekim tarihinde vizyona girecek. İlk 3 bölüm aynı anda yayınlanacak ve kalan diğer 3 bölüm ise haftalık olarak kullanıcılara sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler