Predator: Hunting Grounds'ın PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Açıklandı

24.09.2024 14:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini IllFonic ekibinin üstlendiği çevrimiçi odaklı nişancı aksiyon oyunu Predator: Hunting Grounds'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri daha önce duyurulmuştu. Şimdi ise bu sürümlerin çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre 1 Ekim tarihinde yeni versiyonlar piyasaya sürülecek.
 
Konsol sürümlerinin ön siparişleri açık 
 
 
 
Oyunun sadece dijital olarak değil aynı zamanda fiziksel sürümleri de yayınlanacak. Açıklanan detaylara göre 12 Kasım tarihinde Skybound Entertainment tarafından PlayStation 5 için fiziksel sürümler satışa sunulacak. Fiziksel sürümün ön siparişleri ise 24 Eylül yani bugünden itibaren başlayacak.
 
Predator: Hunting Grounds bildiğiniz üzere ilk olarak 24 Nisan 2021 tarihinde PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü ise Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlandı. Oyunun konsol sürümlerinde farklı paketler bulunuyor. Standart sürüm çeşitli bonusları içerirken, Jungle Edition hayranların sevdiği Predator'ları içeriyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda 14 Dk önce Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek 1 Saat önce Predator: Hunting Grounds'ın PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Açıklandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. ESL Pro Lig Sezon 20 Şampiyonu Natus Vincere Oldu! 3 Saat önce Yeni Playstation State of Play Etkinliği Duyuruldu: 20'den Fazla Oyun 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler