Splinter Cell Remake'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

11.10.2024 14:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Bildiğiniz üzere Ubisoft, 2021 yılında Splinter Cell'in yeniden yapım sürümünü duyurdu ve o dönemde erken geliştirme aşamasında olduğu aktarıldı. O zamandan beri proje hakkında çok az bilgi sahibi olduk ve şu anda bu sürümün geliştirilip geliştirilmediği oyuncular tarafından merak ediliyor.
 
Splinter Cell Remake iptal edilmedi
 
 
 
Ubisoft Toronto stüdyosu tarafından geliştirilen remake, Snowdrop Engine oyun motoru ile destekleniyor. Bu oyun motoru daha önce The Division, Star Wars Outlaws ve daha fazlası için kullanılmış durumda. Tüm bu teknik bilgiler bir yana birçok oyuncu uzun süredir bilgi alamadığı bu projenin akıbetini merak ediyor. Her ne kadar arka planda geliştirilmediği düşünülse de ortaya çıkan yeni bir rapor, remake sürümünün hala geliştirilme aşamasında olduğunu bildiriyor.
 
Insider Gaming tarafından yayınlanan bir rapora göre Splinter Cell yeniden yapımının gelişimi devam ediyor ve bazı söylentilerin aksine henüz iptal edilmemiş durumda. Rapor içerisinde oyun, North kod adı altında anılıyor ve 2026 yılında yayınlanması planlanıyor. Ancak bu tarih henüz kesinleşmiş değil.
 
Splinter Cell yeniden yapımının resmi olarak geliştirme aşamasında olduğu doğrulandığından beri henüz detaylı bir bilgi alamadık. İlerleyen süreçte geliştirici ekip tarafından daha fazla bilgiyi bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake, Concod'un Bile Gerisinde Kaldı 1 Saat önce Xbox Oyunları Artık Android Cihazlardan Satın Alınıp Oynanabilecek 2 Saat önce MechWarrior 5: Clans İlk Günden Xbox Game Pass'te Olacak 3 Saat önce Tetris Forever İçerisinde Hangi Oyunlar Yer Alacak? 3 Saat önce Splinter Cell Remake'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler