Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu

26.09.2024 21:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Koei Tecmo ve geliştiriciliğini Omega Force stüdyosunun üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Dynasty Warriors Origins için yepyeni bir video yayınlandı. Haberimizin en altından izleyebileceğiniz video sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilecek ve beklentilerinizi buna göre ayarlayabileceksiniz.
 
Dynasty Warriors: Origins bire karşı bin formülünü içeriyor
 
 
 
Dynasty Warriors Origins demosundan 23 dakikalık bir oynanış görüntüsünün ortaya çıktığı video, yakın zamanda gerçekleştirilen Tokyo Game Show 2024 etkinliği kapsamında bizlere sunuldu. Heyecan verici bir aksiyon sistemi ile beraber yer alabileceğimiz yapım, devasa orduları ortadan kaldırabileceğimiz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor.
 
Oyunda sürekli olarak düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Ayrıca her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi aksiyon sisteminizi oyuna dahil edebiliyorsunuz. İsmine henüz karar verilmeyen bir kahramanla yer aldığımız oyunda serinin en yeni oyunuyla karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor ve açıklanan detaylara göre üç krallık döneminde geçiyor.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Dynasty Warriors Origins, 17 Ocak 2025 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil 26 Eylül Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 26 Eylül Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler