Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil

26.09.2024 22:05 Mehmet Tandoğan

 
Shroud’un liderlik ettiği Mountaintop Studios tarafından biz oyun severlere sunulan rekabetçi nişancı oyunu Spectre Divide için yepyeni bir haber ortaya çıktı. Dexerto tarafından yayınlanan yeni bir habere göre Shroud'un geliştirme ekibi içerisinde yer alan çalışanlar işten çıkarıldı.
 
Spectre Divide karışık etiketine sahip
 
 
 
Oyunun çıkış yapmasından üç hafta sonra 13 çalışanın işten çıkarıldığı haberi elbette oyun için kötü bir gidişatın habercisi diyebiliriz. Stüdyonun uzun vadeli desteğe odaklandığı dönemde bu işten çıkarmalar gidişatı bir hayli etkileyebilir. Kısa bir erken erişim döneminin ardından 3 Eylül tarihinde PC platformu için piyasaya sürülen Spectre Divide, renkli sanat tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor ancak Steam platformunda karışık etiketi ile karşı karşıya kalıyor.
 
Counter-Strike profesyonel oyuncusu Shroud tarafından piyasaya sürülen yapım içerisinde 3v3 taktiksel savaşlara doğru adım atabiliyor. Her bir karakterin farklı yetenekleri bulunuyor ve çıkışıyla beraber Steam platformunda 30.000'den fazla eş zamanlı oyuncuyla kendi rekorunu kırdığını aktarabiliyoruz.
 
Genel olarak toparlayacak olursak, oyunun piyasaya sürülmesinden yalnızca 22 gün sonra, Spectre Divide'ın geliştirici ekibi Mountaintop Studios işten çıkarmalarla karşı karşıya kaldı. Toplamda 13 çalışanın 25 Eylül'de görevlerinden alınacağı bildirildi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu 26 Eylül Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 26 Eylül Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler