Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda

24.09.2024 16:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Black Myth: Wukong için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Oyundaki sorunları ve problemleri ortadan kaldırmayı hedefleyen yeni yama, daha akıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
 
Black Myth: Wukong artık daha sorunsuz
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak, 1.0.9.15179 güncellemesi PC platformunda 1.7 GB boyutunda karşımıza çıkıyor. Ancak güncellemeyi yüklemek için PC platformunuzda 92 GB'lık bir boş disk alanı olması gerekiyor. Bunun yanı sıra oyuna modlar yüklediyseniz, yamayı yükledikten sonra bazı modlara erişimi kaybedebilir veya bazı modlarla uyumluluk sorunu ortaya çıkabilir. Dolayısıyla bu durumu göz önünde bulundurmanızda fayda var.
 
Güncelleme detaylarına girecek olursak, öncelikle oyunda yer alan çeşitli çökmelerin ve problemlerin önüne geçildiğini aktarabiliyoruz. Bununla beraber herhangi bir performans iyileştirilmesi bulunmuyor ancak Lumen ve Path Tracing desteklerinde yer alan sorunların çözüldüğüne aktarıyoruz. Ek olarak Windows sistem dili Türkçe olarak ayarlanmışsa belirli boss dövüşleri sırasında oyun çökebiliyor. Şimdi ise yeni güncelleme ile beraber bu durum çözülmüş durumda.
 
Diğer taraftan başarım için tüm gereksinimler karşılanmasına rağmen elde edilemeyen başarımlar için çeşitli çözümler sunulmuş durumda. Bununla beraber bazı düşmanların belirli durumlarda takılıp kalmasına sebep olan sorunlar ortadan kaldırıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı 1 Saat önce God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 2 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 vs 2020 Grafik Karşılaştırma Videosu 3 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler