Shattered Space - House Va'ruun Starfield Animasyon Seçkisi Bölümü Şimdi Yayında

24.09.2024 13:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Starfield'ın yeni hikâye genişletmesi Shattered Space, oyuncuları House Va'ruun'un gizli ana gezegenine götürüyor. Starfield Animasyon Seçkisi'nin son bölümü olan “Herkes Hizmet Etmeli” bölümünde Bethesda Game Studios, House Va'ruun'un tarihini ve insanlığını derinlemesine inceliyor.
 
“Herkes Hizmet Etmeli” bölümünde Scaled Citadel'deki törene katılan Va'ruun'lu bir çocuğu izliyoruz. Bir felaket Va'ruun'un başkentinin büyük bir bölümünü yok ettiğinde House Va'ruun halkı şehri yeniden inşa etmek için mücadele etmek zorunda kalıyor. Kendinizi bu kaosun ortasında buluyorsunuz ve House Va'ruun'a nasıl yardım edeceğiniz size kalmış.

Shattered Space 30 Eylül'de Xbox Series X | S ve PC'de çıkıyor. Starfield'ın Premium veya Constellation Edition sürümüne sahip olanlar, bu satın alımlarının bir parçası olarak Shattered Space'i edinebilir. Standard Edition sürümüne sahip olanlar Dijital Yükseltmesi'ni satın alarak Shattered Space'in yanı sıra Dijital Sanat Kitabı, Orijinal Oyun Müzikleri, 1.000 Creation Credit ve Constellation Görünüm Paketi de dahil diğer öğelere erişebilir.
 
Starfield: Shattered Space hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Predator: Hunting Grounds'ın PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20 Şampiyonu Natus Vincere Oldu! 2 Saat önce Yeni Playstation State of Play Etkinliği Duyuruldu: 20'den Fazla Oyun 2 Saat önce Shattered Space - House Va'ruun Starfield Animasyon Seçkisi Bölümü Şimdi Yayında Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Aksiyon Platform Oyunu Bionic Bay'e PS5 Versiyonu Eklendi 23 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler