Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak

30.09.2024 14:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami tarafından bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü için geri sayım başladı. Oyunun çıkış yapmasına bir haftadan biraz fazla süre kaldı ve oyuncular incelemelerin ne zaman geleceğini merak ediyor. Şimdi ise bu sorunun cevabı ortaya çıkmış durumda.
 
Silent Hill 2 Remake beklentiyi karşılamak istiyor
 
 
 
Oyunun piyasaya sürülme tarihi yakınken incelemelerinin tam olarak ne zaman geleceği belli oluyor. Önde gelen ve sızıntı haberlerle ön plana çıkan AestheticGamer adlı kullanıcı, Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürüm incelemelerinin 4 Ekim tarihinde yayınlanacağını açıkladı. Oyunun Deluxe Edition sürümünü satın alan oyuncular 5 Ekim tarihinde oyuna erişim sağlayabilecek.
 
Silent Hill 2 remake, bildiğiniz üzere 8 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve PC için tüm dünyada çıkacak. Yeniden yapım sürümü, orijinal PlayStation 1 oyunundan farklı olacak ve harita genişlemiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Yani orijinal oyunda yer almayan bölgeler ve kısımlar burada karşımıza çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. BLAST Premier: Fall Final 2024 Şampiyonu G2 Esports Oldu! 3 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Etabı Tamamlandı 4 Saat önce Dead Rising 2'nin Yeniden Düzenlenmiş Sürümü Gelebilir 4 Saat önce Until Dawn Remake'in Playstation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler