Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı

01.10.2024 15:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından piyasaya sürülen bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yepyeni bir genişleme paketi yayınlandı. Bir süredir geliştirme aşamasında bulunan ücretli ek paket Shattered Space şu anda yayınlanmış durumda.
 
Shattered Space genişlemesi neler sunuyor?
 
 
 
İlk ücretli genişleme olan Shattered Space, PC ve Xbox Series X/S için şu anda mevcut. Ek paket, Steam platformu üzerinde 18 dolardan satışta yer alıyor. Dünya çapında ise 30 dolardan piyasadaki yerini alıyor.
 
Ek paket detaylarına girecek olursak, ilk etapta yolculuğumuz terkedilmiş bir yıldız istasyonundan gelen imdat sinyaliyle Va'Ruun'kai'de başlıyor. Genişleme paketinde aynı zamanda yeni silahlar, zırh setleri, yan görevler ve çok daha fazlası bulunuyor. Afetin eşiğindeki bir halkın kaderini belirleyebileceğiniz pakette 50'den fazla yeni yeri keşfedebiliyorsunuz.
 
Öte yandan oyuncular gezegenin yüzeyinde dolaşırken diğer gruplarla karşılaşabiliyor ve onlarla savaşabiliyor. Dolayısıyla her bir noktada başa çıkılması ve dikkat edilmesi gereken noktalar bulunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 5 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 6 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler