Life is Strange: Double Exposure Fragmanı Oyunun Özelliklerini Vurguluyor

09.10.2024 16:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Favori karakterimizin büyümüş haliyle karşı karşıya kalabileceğimiz Life is Strange: Double Exposure için yeni fragmanlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Deck Nine Games tarafından geliştirme aşamasında bulunan bu yapım için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Şimdi ise oyuncular oyunda hangi özelliklerin yer alacağını merak ediyor. İşte bu soruların cevabı yeni fragmanda.
 
Life is Strange: Double Exposure sevilen karakteri geri getiriyor
 
 
 
Haberimizin en altından ulaşabileceğiniz fragman sayesinde yaklaşan oyunun heyecanlı hikayesine bir bakış atabiliyor ve kendimizi bir anda cinayet gizeminin ortasında bulabiliyoruz. Hayranların favori karakteri Max Caulfield artık olgunlaşmış bir karakter olarak karşımıza çıkıyor ve en yakın arkadaşının gizemli bir şekilde öldürülmesi konu alınıyor. Zamanı bükebileceğimiz, zamanda geri gidebileceğimiz ve olayları değiştirebileceğimiz yapım seçim odaklı bir yapıya sahip.
 
Ana karakterimiz Max, yakın arkadaşının gizemli ölümünü takip etmeye çalışıyor ve çeşitli sırları açığa çıkarmaya başlıyor. İki farklı zaman çizelgesi arasında geçiş yapabileceğimiz oyunda, yaptığımız her hamle bir diğer dönemi etkiliyor. Dolayısıyla yapacağımız hamleleri en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor.
 
Life is Strange: Double Exposure açıklanan detaylara göre 29 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Life is Strange: Double Exposure Fragmanı Oyunun Özelliklerini Vurguluyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. LittleBigPlanet 3 PlayStation Store'dan Kaldırılıyor 4 Saat önce Ubisoft, Kullanıcı Verilerini Meta İle Paylaştığı İddiasıyla Dava Edilidi 4 Saat önce God of War Ragnarok PS5 Pro İçin Geliştiriliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler