LittleBigPlanet 3 PlayStation Store'dan Kaldırılıyor

09.10.2024 15:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan LittleBigPlanet 3 ve LittleBigPlanet DLC’si, yeni bir hamle ile beraber PlayStation mağazasından kaldırılıyor. PlayStation konsoluna çıkan platform oyunu ve serinin tüm DLC'leri 31 Ekim 2024'te satıştan ayrılıyor.
 
LittleBigPlanet 3'e sahip olanlar oyuna erişebilecek mi?
 
 
 
Açıklanan detaylara bakacak olursak LittleBigPlanet 3'e veya satıştan kaldırılmadan önce herhangi bir LittleBigPlanet DLC'sine sahip olan kullanıcılar, kaldırıldıktan sonra satın aldıkları oyunlara ve içeriklere erişebilecek.
 
LittleBigPlanet 3 bildiğiniz üzere 2014 yılında PlayStation 3 ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü ve Media Molecule yerine Sumo Digital tarafından geliştirildi. Şu anda oyun PlayStation Plus Extra ve Premium abonelerine ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Ancak 15 Ekim'de kütüphaneden ayrılması bekleniyor.
 
Sony, Nisan ayında LittleBigPlanet 3'ün çevrimiçi sunucularını süresiz olarak kapatmıştı. Şimdi ise oyun komple satıştan kaldırılıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 4 Saat önce Life is Strange: Double Exposure Fragmanı Oyunun Özelliklerini Vurguluyor 5 Saat önce LittleBigPlanet 3 PlayStation Store'dan Kaldırılıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Ubisoft, Kullanıcı Verilerini Meta İle Paylaştığı İddiasıyla Dava Edilidi 6 Saat önce God of War Ragnarok PS5 Pro İçin Geliştiriliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler