Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman

20.09.2024 21:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Dizi ve film sektöründe önde gelen yayın hizmetlerinden biri olan Netflix, yepyeni projelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Koreli animasyon şirketi Studio Mir ve Adi Shankar yönettiği animasyon dizisi Devil May Cry’dan yepyeni bir fragmanı bizlere sunuyor.
 
Devil May Cry hayranları heyecanlandırmaya hazırlanıyor
 
 
 
Video oyun serisine dayanan Devil May Cry animasyon dizisi, açıklanan detaylara göre Nisan 2025'te Netflix platformu üzerinden yayınlanacak. Capcom stüdyosunun aksiyon-macera serisini yansıtacak olan dizi kapsamında hayranlara hitap edecek birçok içeriğin, karakterin ve mekanın yer alacağına vurgu yapılıyor.
 
Animasyon dizisi, bildiğiniz üzere ilk olarak geçtiğimiz yılda duyuruldu ve daha önce Castlevania ve Captain Laserhawk gibi Netflix uyarlamalarında çalışmış olan Adi Shankar tarafından yönetiliyor. Bu süreçte oyun serisi, 2019 çıkan Devil May Cry 5'ten bu yana büyük ölçüde sessiz kaldı.
 
Peki, sizin diziden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler