It Takes Two'dan Büyük Başarı: 20 Milyon Satış Sayısına Ulaştı!

17.10.2024 13:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Hazelight stüdyosunun üstlendiği ve iki kişiyle oynanabilen platform macera oyunu It Takes Two büyük bir başarıya imza atıyor. Açıklanan detaylara göre oyunun güncel satış sayısı belli oluyor ve şu anda 20 milyondan fazla adet sattığını doğrulayabiliyoruz.
 
It Takes Two oynanması gereken deneyimlerden 
 
 
 
Eğlenceli deneyimleriyle ve her ortama girdiğimiz anda karşımıza çıkan tuhaf platform zorluklarıyla It Takes Two, bildiğiniz üzere ilk olarak 26 Mart 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü Steam ve Origin aracılığıyla satışta bulunuyor.
 
Diğer taraftan 4 Kasım 2022 tarihinde Nintendo tarafından kullanıcılara sunulan Switch konsoluna geldi. Oyunun en son Mart ayında 16 milyon adet sattığı bildirilmişti. Bu da 7 ay içerisinde 4 milyon adet daha sattığı anlamına geliyor. Dolayısıyla oyun bir yandan çok sevilirken, diğer yandan ise satmaya devam ediyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2, 4.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı 16 Dk önce Silent Hill 2 Remake 1 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! 6 Saat önce Hitman Geliştiricisi IO Interactive, MindsEye Yayıncılığını Üstlendi 6 Saat önce It Takes Two'dan Büyük Başarı: 20 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Resident Evil 4 Satışları 8 Milyonu Aştı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler