Dragon Ball: Sparking! ZERO Bir Günde 3 Milyondan Fazla Sattı

15.10.2024 14:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco tarafından oyun severlere sunulan Dragon Ball: Sparking! ZERO büyük bir başarıya imza atıyor. Çıkışı ile beraber büyük bir ses getiren oyun, 24 saat içerisinde dünya çapında 3 milyondan fazla satmış durumda.
 
Dragon Ball: Sparking! ZERO seriyi üst seviyeye çıkarıyor
 
 
 
Dragon Ball: Sparking! ZERO mevcut satış sayısıyla gerçekten de güzel bir çıkış yakalıyor. 3 boyutlu arena dövüş aksiyon sistemini bizlere sunan ve 11 Ekim tarihinde Xbox Series X/S, PS5 ve PC için piyasaya sürülen yapım, Steam platformunda 122.000 eş zamanlı oyuncuyla kendi rekorunu kırdı. Bandai Namco Başkanı ve CEO'su Nao Ugagawa, bir basın açıklamasında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:
 
“Ortaya çıkan bu satış sayısı daha geniş bir hayran kitlesinin olduğunu gösteriyor. Bu da istediğimiz bir durum.”
 
Dragon Ball serisinin en yeni oyunu içerisinde 182 karakter bulunuyor ve şimdiye kadarki en geniş kahraman kadrosuna sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda oyunda iki yeni mod bulunuyor ve bu modlar arasında yer alan Episode Battle ile oyuncular hikayeyi 8 karakterin bakış açısından deneyimleyebiliyor. Custom Battle modu ise özel senaryolar oluşturup paylaşmanıza imkan tanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077 İçin DreamPunk Modu Oyuna Gerçekçi Hava Katıyor 2 Dk önce Space Marine 2 İçin PvEvP Mod Desteği Planlanmıyor 1 Saat önce TRON: Catalyst Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar 2 Saat önce Dragon Ball: Sparking! ZERO Bir Günde 3 Milyondan Fazla Sattı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Epic Games Bu Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler