Space Marine 2 İçin PvEvP Mod Desteği Planlanmıyor

15.10.2024 16:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Saber Interactive tarafından yakın zamanda piyasaya sürülen Warhammer 40,000: Space Marine 2 bildiğiniz üzere hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından bir hayli sevildi. Durum böyle olunca geliştirici ekip oyuna yeni eklemeler yapacağını aktardı. Ancak birçok oyuncu PvEvP modunun gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Haberimizde ise bunun cevabını veriyoruz.
 
PvEvP modu oyunun dengesini bozabiliyor
 
 
 
Warhammer 40,000: Space Marine 2 hem PvP hem de PvE modlarını ayrı ayrı şekilde bizlere sunuluyor. Ancak oyuncular bu modların birleşiminden oluşan yepyeni bir deneyime adım atmak istiyor. MP1st’e konuşan oyun yönetmeni Dmitry Grigorenko, bu durum için çeşitli açıklamalarda bulunuyor ve şunları söylüyor:
 
“PvPvE modları oyunun aslında önemli bir kısmını oluşturuyor. Açıkça belirtmek gerekirsek bu modu oyuna uygulamak oldukça zor. Çünkü oyunun bir dengesi bulunuyor ve bu denge oldukça kırılgan bir şekilde karşımıza çıkıyor. Örneğin diğer oyuncularla beraber kapışırken arkanızdan yapay zeka tarafından darbe alabilirsiniz. Bu durum oldukça can sıkıcı olabilir. Dolayısıyla böyle bir mod karışımını herhangi bir şekilde düşünmüyoruz.”
 
Diğer taraftan oyunun 2025 yılı içerisinde yepyeni bir sezonu gelmeye hazırlanıyor. 4. sezon ile beraber oyuna yepyeni PvP modları, düşmanlar, arenalar ve çok daha fazlası eklenmeyi bekliyor. Warhammer 40,000: Space Marine 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için piyasadaki yerini koruyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6'nın Dosya Boyutu Ortaya Çıktı 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin DreamPunk Modu Oyuna Gerçekçi Hava Katıyor 2 Saat önce Space Marine 2 İçin PvEvP Mod Desteği Planlanmıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. TRON: Catalyst Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar 4 Saat önce Dragon Ball: Sparking! ZERO Bir Günde 3 Milyondan Fazla Sattı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler