Ubisoft, XDefiant'ın Kapanmayacağını Açıkladı

16.10.2024 15:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan rekabetçi nişancı aksiyon oyunu XDefiant, bildiğiniz üzere ticari açıdan düşük bir performans gösterdi. Bu durum son dönemlerde daha da kötü duruma geldi. Ancak geliştirici ekip tüm bu olumsuzluklara rağmen oyunun kapatılmayacağını ve devam edeceğini açıkladı.
 
XDefiant için iyileştirmeler ve geliştirmeler yolda
 
 
 
Uzun bir gecikmenin ardından bu yılın başlarında piyasaya sürülen oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu başlangıçta olumlu bir çıkış yapmış gibi görünüyordu. Ancak oyunda yer alan sorunlar nedeniyle eleştirilmeye devam edildi ve oyuncular bir yerden sonra oyunu bıraktı. Bu da oyunun gidişatı ve geleceği hakkında birçok soruyu beraberinde getirdi.
 
Oyunun yapımcısı Mark Rubin çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyuncu tarafında korkulacak bir durumun olmadığını belirtti. Son zamanlardaki bazı raporlar, XDefiant'ın Ubisoft'u etkilemeyi başaramadığını ve dördüncü sezonunun sonunda kapatılacağını iddia etti. Rubin ise bu söylentilere yer vermek için Twitter platformunda yeni bir gönderi yayınladı.
 
Burada geliştirme ekibinin şu anda oyun üzerinde daha fazla uğraş verdiğini, sorunların ortadan kaldırılacağını ve çok daha iyi bir şekilde geri döneceğini aktardı. XDefiant şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 7 Dk önce Bandai Namco, Naruto'nun da Yer Aldığı Birçok Projeyi İptal Etti 1 Saat önce Until Dawn Filmi İçin Tarih Verildi: Ne Zaman Yayınlanacak? 4 Saat önce Super Mario Party Jamboree Serinin En İyi İnceleme Puanına Sahip 4 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Kapanmayacağını Açıkladı Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler