Bloober Team, Korku Oyunu Cronos: The New Dawn'ı Duyurdu

18.10.2024 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümünü geliştiren Bloober Team, Doğu Avrupa vahşetini yansıtan ve eski unsurların yeni teknoloji ile birleşimini ortaya koyan hayatta kalma korku oyunu Cronos: The New Dawn'ı resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun, 2025 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Cronos: The New Dawn Türkçe dil desteğine sahip 
 
 
 
Üçüncü şahıs bir hayatta kalma korku oyunu deneyimine adım atabileceğimiz Cronos: The New Dawn, Türkçe dil desteği ile bizlere sunulmak isteniyor. Geçmişten kalanları kurtarmak için geleceğin kabusundan sağ çıkmaya hazırlandığımız yapım içerisinde elimizdeki silahları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor ve hem karanlık hem de gergin ortamlarda yolumuzu bulmaya hazırlanıyoruz.
 
Bloober Team ekibinin belirttiğine göre oyunda ilgi çekici bir hikaye içeriği bulunacak ve sürükleyici bir korku deneyimi yer alacak. Farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz ve çorak topraklarda bulunacağımız yapımda her an reflekslerimizi ve taktiksel planlarımızı ortaya dökmemiz gerekecek.
 
Yeni oyun için şu anda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu! 1 Saat önce Bloober Team, Korku Oyunu Cronos: The New Dawn'ı Duyurdu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Unknown Worlds, Subnautica 2'yi Duyurdu! 3 Saat önce NBA 2K25: Gravity Ball Duyuruldu: İşte Tüm Detaylar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler