Dragon Age: The Veilguard Ray Tracing Sistem Gereksinimleri Açıklandı

16.10.2024 13:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Bioware ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Dragon Age serisinin en yeni oyunu Dragon Age: The Veilguard için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise PC platformunda ışın izleme desteği ile beraber hangi sistem gereksinimlerini istediği belli oluyor.
 
Denuvo korumasına sahip olmayacak
 
 
 
Dragon Age: The Veilguard açıklanan detaylara göre tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo'ya sahip olmayacak. Bununla beraber ışın izleme desteği aktif olduğunda veya kapalı olduğunda hangi PC sistem gereksinimlerine sahip olacağı açıklandı. Bu kapsamda haberimizin en altında yer alan görsele tıklayabilir ve hangi sistemi istediğini doğrudan görebilirsiniz.
 
Dikkat çekici ortamlarıyla, karanlık atmosferiyle ön plana çıkmaya hazırlanan Dragon Age: The Veilguard oyununda bildiğiniz üzere Rook adlı bir karakteri kontrol ediyoruz ve zorlu bir yaban hayatın, tehlikeli labirentlerin, çatışmaların ve gizli büyülerin hüküm sürdüğü ışıltılı şehirlerle dolu uzak bir diyar olan Thedas dünyasına adım atmaya hazırlanıyoruz.
 
Beklenen yapımlar arasında bulunan Veilguard, 31 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, XDefiant'ın Kapanmayacağını Açıkladı 11 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6 Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Ray Tracing Sistem Gereksinimleri Açıklandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Space Marine 2 İçin Yol Haritası Belli Oldu: Neler Gelecek? 3 Saat önce Lies of P, Playstation 5 Pro Enhanced Sürümüne Sahip Olacak 15 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler