Epic Games'in Sunduğu Ücretsiz Oyunları Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

14.10.2024 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic oyunculara açık dünya hayatta kalma oyunu Empyrion - Galactic Survival'ı ve aksiyon macera oyunu Outliver: Tribulation'ı tamamen bedava sunuyor. Oyunları 17 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Önümüzdeki hafta Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings oyunları bedava dağıtılacak.
 
Empyrion - Galactic Survival 
 
 
 
Gerçek bir uzay sandbox hayatta kalma macerasında inşa edebiliyor ve etrafı keşfedebiliyorsun. Empyrion'un gizemlerini keşfetmek için galaktik yolculuğunuzda güçlü gemiler, geniş gezegen yerleşimleri ve uçsuz bucaksız uzay istasyonları kurabiliyorsun.
 
- Epic Games sayfası
 
Outliver: Tribulation 
 
 
 
Bu yapım Afrika mitolojisiyle Survival-Horror ve Souls benzeri türlerin oyun öğeleri ve dövüş stillerini birleştiren atmosferik, hikaye odaklı, aksiyon-macera üçüncü kişi nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Burada isyancılardan kaçan bir asker olan Bolanle Gboyega'yı oynuyorsunuz ve gizemli bir şekilde İşkence Krallığı olarak adlandırılan doğaüstü bir krallığa düşüyorsunuz. Olaylar burada başlıyor.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
A Quiet Place: The Road Ahead, 8-12 Saat Uzunluğunda Olacak 5 Saat önce Astro Bot Son 10 Yılın En İyi Platform Oyunlarından Biri Oldu 5 Saat önce Xbox Partner Etkinliği Yakında Duyurulabilir: Oyunlardan Yeni Haberler 6 Saat önce Epic Games'in Sunduğu Ücretsiz Oyunları Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Sea of Thieves İçin 14. Sezon Yolda: Neler Sunuyor? 13 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler