Aksiyon Oyunu Valkyrie of Phantasm 18 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor

16.10.2024 21:40 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı PLAYISM ve geliştirici Areazero, yüksek hızlı, atış, savaş, aksiyon oyunu Valkyrie of Phantasm'ın Erken Erişim'den çıkıp 18 Ekim'de Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Valkyrie of Phantasm ilk olarak 23 Ekim 2022'de Erken Erişim'e sunuldu.
 
Yüksek hızlı hava muharebesi içeren bu atış aksiyon oyununda Touhou Project serisinden karakterleri kontrol edin! Gensokyo semalarında, çeşitli büyülerle size doğru uçan sayısız mermiden kaçmak için hareket kabiliyetinizi kullanırken, daha önce hiç görmediğiniz kadar hızlı Danmaku savaşları yaşanacak.
 
Valkyrie of Phantasm, Touhou serisine dayanmaktadır, ancak geliştiricilerin dünya ve karakterlere dair kendi yorumlarıyla yepyeni bir orijinal hikayeye sahiptir. Bu, Areazero tarafından geliştirilen bir Touhou Project hayran oyunudur. 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II, 14 Şubat 2025'te Batıda Piyasaya Sürülecek 1 Saat önce Urban Myth Dissolution Center 13 Şubat 2025'te Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Aksiyon Oyunu Valkyrie of Phantasm 18 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Bandai Namco, Naruto'nun da Yer Aldığı Birçok Projeyi İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler