Xbox Partner Etkinliği Yakında Duyurulabilir: Oyunlardan Yeni Haberler

14.10.2024 13:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft'un oyun bölümü Xbox yepyeni bir duyuruya hazırlanıyor. Ortaya çıkan söylentilere bakacak olursak yakın zamanda Xbox Partner adlı bir etkinliğin yapılması planlanıyor. Sunum kapsamında mevcut oyunlardan yeni oyunlara kadar çok çeşitli içerikler bizlere sunulacak.
 
Xbox Partner sunumu merakla bekleniyor
 
 
 
NateTheHate adlı bir kullanıcı ResetEra'da başka bir Xbox Partner Preview tanıtımının yakında gerçekleşeceğini ve önümüzdeki günlerde bir duyurunun yapılacağını iddia etti. Sızıntı içeriklerle ön plana çıkan NateTheHate, haftanın başında resmi duyurunun geleceğini belirtti. Bu da yakında bir şeyler duyabileceğimiz anlamına geliyor.
 
Xbox Partner etkinliği kapsamında elbette gösterilecek oyunlar da merak konusu. Geçtiğimiz yılki etkinlikte Alan Wake 2, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, Still Wakes the Deep, Like a Dragon: Infinite Wealth ve daha fazlasına dair yeni bakışlar atıldı. Bunun dışında bu yılın Mart ayında gerçekleşen bir diğer sunumda Final Fantasy 14, Persona 3 Reload, Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ve The Sinking City 2 gibi oyunlara yer verildi. Şimdi ise yeni etkinlik yolda.
 
Bu tarz sunumlar kullanıcılar tarafından bir hayli bekleniyor ve önemli duyuruların ve tanıtımların yapılması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Red Dead Redemption Remaster PC İle PS5 Grafik Karşılaştırması 4 Dk önce A Quiet Place: The Road Ahead, 8-12 Saat Uzunluğunda Olacak 9 Saat önce Astro Bot Son 10 Yılın En İyi Platform Oyunlarından Biri Oldu 9 Saat önce Xbox Partner Etkinliği Yakında Duyurulabilir: Oyunlardan Yeni Haberler Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Epic Games'in Sunduğu Ücretsiz Oyunları Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler