Lies of P, Playstation 5 Pro Enhanced Sürümüne Sahip Olacak

15.10.2024 20:12 Mehmet Tandoğan

 
 
NEOWIZ stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan soulslike aksiyon rol yapma oyunu Lies of P yeni bir sürüme daha kavuşmaya hazırlanıyor. Oyunun resmi Twitter sayfasından yayınlanan yeni bir gönderi ile PlayStation 5 Pro konsolunda yer almaya hazırlandığını doğrulayabiliyoruz.
 
Lies of P yeni grafik modlarına sahip olacak
 
 
 
Sony tarafından piyasaya sürülecek olan PlayStation 5 Pro konsolunun önümüzdeki ay 700 dolarlık bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkacağı belirtiliyor. Bu zamana kadar onaylanan oyunlar arasında Horizon Forbidden West, Resident Evil Village, Marvel's Spider-Man 2, Dragon Age: The Veilguard ve çok daha fazlası yer alıyor. Şimdi ise bu oyunlara Lies of P de ekleniyor.
 
Lies of P oyununun PlayStation 5 Pro sürümünde yeni grafik modları, yapay zeka desteği ve çok daha fazlasının yer alması bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda oyunun yeni sürümü hakkında daha fazla detayın ortaya çıkacağı aktarılıyor.
 
Öte yandan geliştirici ekip şu anda serinin yeni oyunu ve bir DLC üzerinde çalışıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lies of P, Playstation 5 Pro Enhanced Sürümüne Sahip Olacak Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Call of Duty: Black Ops 6'nın Dosya Boyutu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin DreamPunk Modu Oyuna Gerçekçi Hava Katıyor 6 Saat önce Space Marine 2 İçin PvEvP Mod Desteği Planlanmıyor 7 Saat önce TRON: Catalyst Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler