A Quiet Place: The Road Ahead'ın İlham Kaynağı Alien: Isolation'mış

13.10.2024 16:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Doğrudan film serisinden ilham alan ancak yepyeni bir açıklama ile beraber Alien: Isolation’ı da esin kaynağı olarak gören A Quiet Place: The Road Ahead çıkışına günler kaldı. Heyecanlı bekleyiş sürerken GamingBolt ile yaptığı son röportajda konuşan oyunun baş tasarımcısı Manuel Moavero, proje hakkında çeşitli detaylar verdi.
 
A Quiet Place: The Road Ahead gergin dolu atmosfere sahip
 
 
 
Manuel Moavero yaptığı açıklamayla beraber Stormind Games tarafından geliştirilen A Quiet Place: The Road Ahead'ın Creative Assembly tarafından geliştirilen ve 2014 yılında piyasaya sürülen hayatta kalma korku oyunu Alien: Isolation’dan ilham aldığını belirtti. İki oyun içerisinde de doğrudan düşmanlarla yüzleşmiyor, onlarla aksiyona girmiyor ve gizlilik odaklı sistem sayesinde onlardan kaçmak durumunda kalıyoruz.
 
Kendimizi sürekli olarak av rolünde hissedebileceğimiz ve gerilim dolu atmosferlere dalış yapabileceğimiz A Quiet Place: The Road Ahead, aynı zamanda ses tabanlı bir mekaniğe sahip durumda. Yani oyuna giriş yaptıktan sonra mikrofon aktif hale geliyor ve yaptığınız ve çıkardığınız her bir ses, düşmanın sizi duyabileceği anlamına geliyor. Dolayısıyla oyuna giriş yaptıktan sonra dikkatli olmanız gerekiyor.
 
Beklenen korku oyunları arasında yer alan A Quiet Place: The Road Ahead, 17 Ekim'de PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mario and Luigi: Brothership İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Dk önce A Quiet Place: The Road Ahead'ın İlham Kaynağı Alien: Isolation'mış Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Until Dawn Remake İçin İlk Güncelleme Performansı İyileştiriyor 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'da Arachnophobia Modu Olmayacak 5 Saat önce Yeni Red Dead Redemption 2 Modu Tüm Karakterleri Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler