PlayStation Store'da Cadılar Bayramı İndirimi: Yüzde 90'a Varan Fırsat!

18.10.2024 16:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation mağazası içerisinde yeni bir etkinlik başlamış durumda. Cadılar Bayramı konsepti ile beraber başlayan etkinlik kapsamında %90'a varan fırsatlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Böylece beklediğiniz ve beğendiğiniz oyunları daha ucuza elde etme şansına sahip olabiliyorsunuz.
 
PlayStation Store'da indirim etkinliği 
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde başlayan Cadılar Bayramı konseptli etkinlik, 2 Kasım 2024 tarihine kadar sürüyor. Dolayısıyla önünüzde oldukça uzun bir süreç bulunuyor. Etkinlik içerisinde yer alan oyunlara bir göz atmanızda fayda var.
 
Etkinlik kapsamında 500'den fazla oyun ve ek paket şu anda indirimli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Her bir oyuncu farklı bir oyunu radarına almış durumda. Dolayısıyla aşağıya birkaç görsel bırakıyor ve bu görsel içerisinde dikkatinizi çeken oyunlara bir göz atabilirsiniz. Bunun dışında PlayStation mağazasını buradan ziyaret edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2'de Zorlananlar İçin Yardım Modu Yolda 5 Saat önce Assassin's Creed Mirage Steam'de Çıktı: Başarımlar Mevcut 6 Saat önce PlayStation Store'da Cadılar Bayramı İndirimi: Yüzde 90'a Varan Fırsat! Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler