Batman: Arkham Asylum İçin Son Sürüm 4K Doku Paketi Yayınlandı

21.10.2024 14:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Batman seri üçlemesi içerisinde önemli bir yere sahip olan Batman: Arkham Asylum için son sürüm 4K HD doku paketi yayınlandı. 2022 yılında mod geliştiricisi 'GPUnity' bu paketin ilk sürümünü yayınladı. Şimdi ise son sürüm ve en gelişmiş yapı ile karşı karşıya kalıyoruz.
 
Batman: Arkham Asylum dokularını yükselten mod
 
 
 
Yayınlanan son sürüm ile beraber oyunun dokuları bir hayli yükseliyor ve daha net bir görüntü elde edebiliyoruz. Bu tarz doku paketleri yüksek sistem gereksinimleri ile beraber karşımıza çıkabiliyor ve oyunun görsel kalitesini yükselttiğinden dolayı sistemleri zorlayabiliyor. Fakat oyun eski olduğundan dolayı ortalama PC'lerde modla beraber rahat bir şekilde çalışacaktır. Öte yandan oyuna yeni bir soluk getirmek isteyenler ve daha iyi bir görüntü elde etmek isteyenler bu moda bir bakış atabilir.
 
Batman: Arkham Asylum bildiğiniz üzere 2009 yılında piyasaya sürüldü. Neredeyse 15 yıllık olan bu yapım elbette eski görünüyor. Bu nedenle dokularını iyileştirmek ve daha iyi bir görüntü elde etmek için 4K HD doku paketi devreye giriyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buraya tıklayabilir ve son sürümünü indirip kurabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones ve Great Circle Oynanış Videoları Ekim Sonunda Gelecek 37 Dk önce Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi 1 Saat önce Bloober Team, Kötü Oyunlar Yapmayı Bıraktığını Açıkladı 2 Saat önce Batman: Arkham Asylum İçin Son Sürüm 4K Doku Paketi Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Fallout Dizisinin 2. Sezon Çekimleri Kasım'da Başlıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler