Pirate Yakuza in Hawaii'nin Çıkış Tarihi Bir Hafta Öne Alındı

19.10.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/78a1c7ff-b084-43b1-84ba-cdeeaf3c73a2.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Sega tarafından piyasaya sürülecek olan Pirate Yakuza in Hawaii'nin çıkış tarihi bir hafta erkene alındı. Başlangıçta 28 Şubat tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan oyunun artık yeni çıkış tarihi 25 Şubat olarak belirlenmiş durumda. Bu sayede oyuna daha erken bir şekilde erişim şansına sahip olabileceğiz.
 
Pirate Yakuza in Hawaii korsan hayatını sunuyor
 
 
 
Geçtiğimiz gün yayınlanan oyunun en son fragmanı, gemi muharebelerini ortaya koyuyor ve gemiden gemiye geçiş yaparak dikkat çekici aksiyon sistemini bizlere gösteriyor. Xbox'ın Partner Preview etkinliğinin bir parçası olarak ortaya çıkan video, oyuncuların bir düşman gemisine binip hack-and-slash deneyimine adım attığını gün yüzüne çıkarıyor.
 
Pirate Yakuza in Hawaii başrolünde, Like A Dragon: Infinite Wealth’in hikayesini takip eden popüler karakter Goro Majima yer alıyor. Oyunun özetinde "Ünlü eski yakuza Goro Majima, kendini aniden Pasifik'teki ücra bir adada gemi kazası sonucu bulur" ifadeleri bulunuyor.
 
Öte yandan Like a Dragon: Yakuza'nın canlı aksiyon dizisi Amazon Prime Video hizmetinde yayınlanacak. Dizi toplamda altı bölümden oluşacak ve ilk üç bölüm 25 Ekim'de, son üç bölüm ise 1 Kasım'da hayranlara sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Dizisi İçin Başa Dönüldü: Sıfırdan Yazılacak 3 Saat önce It Takes Two Stüdyosu Hazelight Yeni Oyunun İpuçlarını Verdi 6 Saat önce 2K, Kahraman Tabanlı Ücretsiz Nişancı Oyunu Project Ethos'u Duyurdu 6 Saat önce Space Marine 2 İçin Resmi 4K Doku Paketi Yayınlandı 7 Saat önce Pirate Yakuza in Hawaii'nin Çıkış Tarihi Bir Hafta Öne Alındı Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler